Uutiset

  • Kotihälytin pakettiin Securitas palvelu

Securitas -palvelun ominaisuudet
- Kolme kuukautta ilmaista Securitas-palvelua
- Yksi lisäilmaisin veloituksetta
- Laajennettu kahden vuoden takuu
Securitas Hälytysvalvonta ajovalmiudella:
26,50 € / kk / kohde sisältäen 24/7 hälytysvalvonnan, puhelinopastuksen, toimenpiteet hälytystilanteissa sekä hälytyskäyntien hoitamiseen liittyvät toimenpiteet ohjeiden mukaan.
Lue tarkemmat tiedot allaolevista esitteistä.

Securitas tarjous

Kotihälytin esite

Mikäli haluat että asuntosi tai kiinteistösi valvonnasta vastaa Securitas Oy, etkä itse halua ottaa hälytystietoja vastaan, voit helposti liittää laitteen Securitaksen hälytyskeskukseen.
Tilaa palvelu Securitakselta puh. 020 491 2000 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@securitas.fi, niin Securitas ottaa sinuun yhteyttä.

  • Verkkomaksaminen, toimituskulut ja tilaus noutona.

Avstek verkkokaupassa voit nyt maksaa PayPal maksun lisäksi myös Checkout maksunvälityspalvelun kautta. Maksaminen onnistuu kaikissa verkkopankeissa. Maksun suorittaminen on nyt helppoa ja turvallista. Maksuvälineenä käyvät myös yleiset luottokortit. Muistathan, että aina yli 100€ tilaukset tulee ilman toimituskuluja. Nyt voit lisäksi tilata tuotteita myös noudettavaksi. Tutustu ja tilaa!

Lisätietoja checkout.fi

  • Hikvision ajoneuvojen videovalvontaratkaisut

Linja-autoihin, raitiovaunuihin ja juniin asennetutvalvontajärjestelmät ehkäisevät tehokkaasti kaikkea rikollista toimintaa sekä parantavat matkustajien ja kuljettajien turvallisuudentunnetta. Suurta tai pientä ajoneuvokantaa, joka koostuu esimerkiksi koulukuljetusajoneuvoista, kuorma-autoista tai arvokuljetusautoista, voidaan hallita erinomaisin tuloksin. Hikvisionin videovalvontaratkaisujen täydellinen valikoima kuvaa ja tallentaa keskeytyksettä ajoneuvon sisä- ja ulkopuolisia tapahtumia yksityisyydensuojaa koskevien määräysten mukaisesti. Järjestelmä mahdollistaa ajoneuvon paikantamisen ja tallentaa kaikki epätavalliset kiihdytykset tai jarrutukset, esimerkiksi onnettomuuksien yhteydessä.
Hikvisionin valvontakamerat sopivat erinomaisesti vaativiin turvallisuustarpeisiin. Asiantuntijamme antavat mielellään tarkempia tietoja.

LATAA ESITE

LISÄTIETOJA

  •  Hikvison henkilökohtainen DVR turvatallennin

HikVision on tuonut markkinoille pienen henkilökohtaisen turvatallentimen. Tallennin on varustettu 13 MP videokameralla ja saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita jokapäiväisen valvonnan tarpeisiin ja hätätilanteisiin.
Integroidun kameran 13 megapikselin teräväpiirtokuvien, paikallisen Full HD (1080P) -tallennuksen ja teräväpiirtotarkkuuksisen (720P) Dual-Stream-verkkolähetyksen lisäksi kannettava videotallennin mahdollistaa ulkoisten lisäkameroiden sijoittamisen strategisiin paikkoihin erityisympäristössä, sekä työn valvontavaatimusten tehokkaan hallinnan. Lisävarusteiden laajaan valikoimaan sisältyy tulostin tiedostojen tulostamiseen sekä RS-232-, USB- ja Ethernet liitännöillä varustettu telakointiasema, joka myös lataa laitteen akun. Lisäksi telakointiasemassa on paikka lisäakun lataamista varten.
Kannettava videotallennin täyttää ankarimmatkin ammattilaistason turvallisuus- ja luotettavuus vaatimukset, sillä sen käytönhallintajärjestelmä takaa suojatun käytön. Käyttäjätilejä voi määrittää paikallisesti tai etäyhteyden välityksellä. Käyttäjät tunnistetaan digitaalisen sormenjäljen tai käyttäjänimen ja salasanan perusteella. Hikvisionin kehittämä keskitetty laiteohjauksen ja -hallinnan ohjelmistoalusta, joka on suunniteltu erityisesti kannettavien valvontasovellusten tarpeisiin, perustuu suojattuihin P2P-yhteyksiin. Se lisää tietoliikenteen turvallisuutta paikallisesti ja etäkäytössä – palveluntarjoajasta riippumatta.

LATAA ESITE

LISÄTIETOJA

  • Twitter ja Facebook

Uusimmat tiedotteet löydät kun seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa. Voit kommentoida julkisesti tai kysyä tuotteista ja palveluistamme myös yksityisviesteillä.

Twitter

Facebook