Toimitusehdot

Hinnat

Hinnat ovat määrään sidottuja verollisia hintoja myyjän varastossa. Myyjä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupassa mainittuja hintoja ilman ennakkoilmoitusta.

Laskutus

Yritysasiakkaat voivat hakea tiliasiakkaan asiakasnumeroa myyjältä. Myyjä varaa oikeuden olla hyväksymättä tilihakemusta.
- Kunnat, koulut ja julkishallinnon laitokset ja isot yritykset voivat tilata tuotteitta laskuun myös ilman tilinavausta ilmoittamalla tilauksen yhteydessä tarkat toimitus- ja laskutusosoitteet.
Tilaukset sähköpostilla: myynti (ät) avstek.fi

Verkkomaksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Lähetyksien toimitusajat

Lähetyksien normaali toimitusaika on 3-7 arkipäivää tilauksesta ja ruuhkasta riippuen. Lähetyksen toimitusaika muodostuu käsittelyajasta, tuotteiden saatavuudesta sekä ajasta kun lähetys kulkee postissa. Tuotteiden saatavuustieto ei ole reaaliaikainen ja perustuu toimittajilta saatuihin varastotietoihin.

Toimitustavat ja maksut

Postipaketti 16 - nouto postista
Toimituskulut: 8,60
Minimitilausraja: Ei rajaa
Toimitus: Postipakettina, lähetys noudetaan postista tai lokerosta
Posti Express - jako paketti
Toimituskulut: 12,90
Minimitilausraja: Ei rajaa
Toimitus: Postipakettina, Posti Express14 lähetys jaetaan vastaanottajalle klo 9-14 välillä
Tuodaan - kun tilauksen yhteydessä on sovittu asennuksesta
Toimituskulut: 0,00
Toimitus: Tuotteet toimitetaan asiakkaalle asennuksen yhteydessä. Toimitus Kanta-hämeessä.

Toimitukset ilman kuluja

Ilman toimituskuluja: Tilaukset alk. 199€
Toimitustapana: Postipaketti 16 - nouto postista tai kirjeposti

Tilaajan ikä

Tilaajan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Takuu

Myyjä antaa ostajalle takuun tuotteen virheettömyydestä siinä laajuudessa kun tuotteen valmistaja tai maahantuoja on sen myöntänyt.
- Yleisesti takuuaika on 6-12 kuukautta.
- Kaikissa takuuhuoltoa koskevissa asioissa tulee aina ennen tuotteiden lähettämistä myyjälle ottaa yhteys myyntiin puhelimella tai sähköpostilla.

Tuotepalautukset

Henkilöasiakkaat voivat tarvittaessa palauttaa tuotteita. Palautettavien tuotteiden pitää aina olla virheettömiä ja uuden veroisia. Tuotepakkaukset tulee avata varovasti ja ne tulee pakata uudelleen samalla tavoin kuin ne olivat alun perin. Tuotepakkaus on osa tuotetta joka tulee myös olla yhtä siisti palautettaessa kuin se oli asiakkaalle tullessa. Rikkinäinen tai viallinen tuotepakkaus voi estää palautuksen maksamisen tai alentaa tuotteesta maksettavaa palautusta. Ostajalla on oikeus kokeilla tuotetta, mutta ei ottaa sitä käyttöön ilman palautusoikeuden menettämistä. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita esim. kaapeleita jotka on katkaistu määrämittaan, tai tuotteita jotka on tilattu asiakkaalle erikseen sopimuksen mukaan. Emme lunasta postiennakolla tai muulla ennakkolähetyksellä lähetettyjä palautuksia. Palautetut tuotteet tarkistetaan aina ensin ja sen jälkeen rahat palautetaan ostajan tilille. Tilinumero tulee ilmoittaa palautuksen yhteydessä.

Noutamattomat ja lunastamattomat lähetykset

Kuluista joita myyjälle aiheutuu toimituksista, jotka on peruutusilmoitusta tekemättä jätetty noutamatta postitoimipaikasta peritään 20,00 käsittelymaksu. Käsittelymaksu laskutetaan asiakkaalta tuotteiden palauduttua myyjälle.

Tuotepalautusohje

1. Tuotteet tulee palauttaa aina alkuperäisessä siistissä pakkauksessaan.
2. Palautettavat tuotepakkaukset tulee pakata hyvin ja aina erilliseen pakkauslaatikkoon, johon kiinnitetään pakettikortti. Tuotteita EI SAA postittaa pelkästään alkuperäisissä tuotepakkauksissa.
3. Mukana lähetyksessä tulee olla laskun kopio ja asian käsittelyn nopeuttamiseksi täytetty palautuslomake. Lomakkeelle tulee merkitä henkilökohtaisen tilinumeron maksun palautusta varten.
4. Palautusilmoitus tulee tehdä viimeistään 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta ja tuote/tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa ilmoituksesta.
5. Paketti tulee lähettää postissa osoitteella Avstek Oy PL 21 14201 Turenki. Pyydä lähetyksestä kuitti, josta ilmenee lähetystunnus ja palautuspäivämäärä.
6. Asiakas maksaa itse palautus lähetyksestä postikulut, jolloin niitä ei peritä (vähennetä palautus maksusta) erikseen.
Hinnat sis.alv

Muut toimitusehdot

Teknisen kaupan toimitusehtoja sovelletaan yritysten väliseen kauppaan.