integra.jpg

Murto- ja kiinteistövalvontajärjestelmät

Toimitamme erilaisiin kohteisiin sopivia murto- ja kiinteistövalvontajärjestelmiä jotka voidaan toimittaa kokonaisuuksina. Järjestelmiä voidaan asentaa mm. kiinteistöihin, toimitiloihin, kesämökeille, asuntovaunuihin, veneisiin tai laitetiloihin. Meillä on kokemusta mm. DSC, HHL ja Satel valvontakeskuksista.

Murto- ja kiinteistövalvontajärjestelmä voidaan varustaa erilaisilla ilmaisimilla joilla havaitaan mm. murtautuminen, vesivuoto, palo tai joku muu kiinteistölle tai henkilölle vaaraa aiheuttava tekijä. Lämpötilaloggereita voidaan käyttää valvomaan kiinteistöjä, laitetiloja ja konesaleja. Järjestelmiin voidaan kytkeä laitteiden valvontaa, etäohjauksia ja kotiautomaatiota.

Nykyaikaiset valvonta- ja ohjausjärjestelmät toimivat 2G/3G/4G ja internetverkkojen välityksellä. Laitteitta valvotaan ja etäohjataan SMS viesteillä sekä valmistajien omilla älypuhelin sovelluksilla. Hälytykset voidaan aina tarpeen mukaan ohjata joko vartiointiliikkeeseen tai omiin matkapuhelimiin.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen* tarvekartoitus.

acconet.jpg

Kulunvalvonta

Kulunvalvonta lisää turvallisuutta. Kulunvalvonnalla estetään sivullisten pääsy yrityksen tai kiinteistön tiloihin, mutta samalla tehdään liikkumisesta sujuvampaa.

Kulunvalvonta voidaan toteuttaa kulunvalvontajärjestelmällä. Kulunvalvontajärjestelmä voidaan myös kytkeä valvomaan palo- ja murtoilmaisimia sekä muita kiinteistönhälytyksiä. Ovien lukista voidaan ohjata käyttämällä erilaisia etälukijoita. Olemme olleet toteuttamassa eri valmistajien kulunvalvontajärjestelmiä.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen* tarvekartoitus.

monitoring.jpg

Kameravalvontajärjestelmät

Kameravalvonta on tehokas tapa suojata omaisuutta ja henkilöitä sekä valvoa alueita ja kiinteistöjä. Kameravalvonalla on myös ennalta ehkäisevä vaikutus rikoksien torjunnassa.

Tuoteohjelmaamme kuuluva Hikvision tarjoaa ratkaisuja vaativiin turvallisuustarpeisiin. Valikoimasta löytyy tuotteita ammatti- ja kuluttajakäyttöön. Kameravalvontajärjestelmä voidaan toteuttaa analogisilla-, IP-kameroilla tai TRIBRID-tekniikalla (analoginen FULL HD ja IP).

Kamerajärjestelmät täydennetään tarpeeseen sopivalla videotallentimella. Tallentimia ja kameroita voidaan hallita VMS videohallintaohjelmistolla PC:llä sekä sovellusohjelmalla älypuhelimen avulla.

Avoimen alustan VMS -videonhallintaratkaisu on helposti mukautettavissa aina yhden toimipisteen tarpeista kymmeniätuhansia kameroita vaativaksi kokonaisuudeksi. Älykkäät videonhallintaratkaisut luovat turvallisuutta sekä parantavat liiketoiminnan tulosta.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen* tarvekartoitus.

fire%20alarm.jpg

Palovaroitinjärjestelmä

Tulipalot on yksi merkittävä uhka kiinteistöjen ja henkilöiden turvallisuudelle, huolehdi että kodissasi ja tiloissasi on toimivat paloilmaisimet. Valikoimme kattaa palovaroitinjärjestelmiä jotka soveltuvat käytäväksi kodeissa, toimistoissa, päiväkodissa ja liikeyrityksissä. Palovalvonta voidaan toteuttaa myös osana murto- ja kiinteistövalvontaa.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen* tarvekartoitus.

verkko.jpg

AV-, tietoliikenne- ja sähköasennukset

Suoritamme AV-, tietoliikennelaitteiden asennuksia sekä erilaisia elektroniikan kaapelointiasennuksia koteihin, kiinteistöihin, yritysten neuvottelutiloihin ja auditorioihin. Toteutamme myös 3G/4G/LTE päätelaitteiden asennuksia ja ylläpitoa. Valikoimiin kuuluu myös AV- ja tietoverkkoihin soveltuvia laitteita.

Yrityksellämme on Tukesin myöntämä S3-sähköpätevyys. Toteutamme mm. sähkölaitteiden asennuksia ja korjauksia.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen* tarvekartoitus.

sopimus.jpg

Huoltosopimus

Murto-, kiinteistö- ja kameravalvonta sekä muut tekniset laitteet tarvitsevat huoltoa ja ylläpitoa. Ajoitettu ylläpito ja huolto lisäävät laitteiden toimintavarmuutta, käyttöikää ja tuovat näin säästöjä. Tekemällä huoltosopimuksen kanssamme varmistat että tarkistukset, ylläpito ja huollot tehdään ajallaan ja järjestelmät pysyvät toimintakunnossa.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen* tarvekartoitus.

asiakas.jpg

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa – ota yhteyttä.

Tarjoamme yllämainittuja palveluja yrityksille, laitoksille, yksityishenkilöille sekä alihankintana muille toimijoille.

Avstek Oy
Puh. 045 632 6848
Sposti: myynti (at) avstek.fi
* Ilmainen Kanta-Hämeen alueella