Yritysesittely

Avstek Oy on perustettu vuonna 2015. Yrityksellä on nuoresta iästään huolimatta yli 20 vuotta teknistä osaamista. Avstek Oy tarjoaa asiakkaille turvajärjestelmätuotteita joihin sisältyy murtovalvonta-, kiinteistövalvonta- ja kulunvalvontalaitteet sekä erilaiset kameravalvontatuotteet. Tuotevalikoimaan kuuluuvat myös tietoverkkotuotteet sekä AV-, sähkö- ja elektroniikkalaitteet.

Palveluihimme kuuluu yllä mainittujen laitteiden korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Toimitamme asiakkaillemme tarvittaessa laitteet, suunnittelun ja asennuspalvelun "avaimet käteen" periaatteella. Verkkokauppamme palvelee tuote asioissa. Voi tilata kaupasta laadukkaita tuotteita 24/7. Tuotteiden valinnassa olemme käytettävissä, pyydä asiakaspalvelumme apua - autamme mielellämme!

Asiakkaitamme ovat yritykset ja yksityishenkilöt. Tarjoamme myös  alihankintapalveluna korjaus, asennus- ja huoltopalveluita sopimuskumppaneille. Suomen asiakastieto Oy on myöntänyt meille hyvän AA luottoluokituksen vuonna 2018. Tilaajavastuu raportissa mukana Suomen Vahvimmat AA logo.

Avstek_2018
* Poliisin myöntämä TURVALLISUUSALAN ELINKEINOLUPA
* Poliisin myöntämä TURVASUOJAAKORTTI turvasuojaustoimintaa tekevillä henkilöillä
* TUKES S3 hyväksymä sähköurakoitsija

Tavoitteemme

  • Tyytyväinen asiakas
  • Laadukkaat tuotteet
  • Tekninen osaaminen
  • Luotettava kumppani

Poliisi Turvallisuusalan elinkeinoluvat

Tukes Sähkö